Grand Café De Posthoorn
Grand Cafe de Posthoorn is een bijna 300 jaar oude centrale plek in het hart van Epe waar horeca bedreven wordt. We zijn een ontmoetingsplek, huiskamer van Epe. Kroeg en Restaurant in 1. En dat met een 'Franse twist'.
Momenteel wordt het gerund door 2 Fransen die hier vanaf 25 juli 2022 mede-eigenaar zijn. Totaal hebben we zowel binnen als buiten ca 80 plekken. Een kleine keuken waar onder leiding van onze gerenommeerde chef-kok Frank van Wezel verse en eerlijke producten worden gemaakt. Meestal met twee in de keuken en op drukke tijden nog iemand die in de spoelkeuken assisteert. Zondagsgesloten.
We volgen en belonen volgens de Horeca CAO. Werktijden kunnen flexibel zijn mits het past binnen de afspraken die je samen als team maakt. Het belang van de gasten staat hierbij voorop. De voertaal is Nederlands maar er wordt door het personeel ook wel Engels gesproken omdat de twee managers Fransen zijn (proberen het Nederlands machtig te worden). De keuken is open tot max ca 21.00. Na opruimen etc. is het daarom in de keuken meestal rond 22.00 klaar. De dag start om ca 10.00. In de bediening is het doordeweeks meestal klaar rond 22.30 en op vrijdag en zaterdag rond 01.00
Stressbestendigheid hoort bij je vak. In dit geval wordt er stress bestendigheid gevraagd bij de hectiek in het weekend waarbij je er ook tegen moet kunnen om soms de relatieve stilte te ervaren door de weeks. Het juist deze tijd willen gebruiken om je voor te bereiden op de drukte en scherp te blijven zodat je elke dag kwaliteit kunt leveren.
Vacatures
Contactgegevens
Loading...